Karakus Home is waar u moet zijn als u geïnteresseerd bent in mooie koffiekopjes. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment koffiekopjes. Zo hebben wij koffiekoppen in verschillende kleuren en patronen, daarnaast hebben wij kopjes die van verschillende soorten materialen zijn gemaakt. Zo is het bij ons mogelijk een koffiekop van porselein en keramiek te kopen.


Bestel hier uw favoriete koffiekopjes

Waarom koffiekopjes?

Koffiekopjes zijn een essentieel onderdeel van onze dagelijkse ochtendroutine. Koffiekoppen houden onze koffie niet alleen warm, maar kunnen ook bijdragen aan de stemming en ervaring die we hebben tijden het drinken van koffie. Zo hebben wij talloze verschillende koffiekopjes die wij u kunnen aanbieden, van eenvoudige en functionele ontwerpen tot unieke patronen, kleuren en stijlen die passen bij uw specifieke behoeftes.

Sommige mensen houden ervan om hun koffie in een grote, ruime kop te drinken, terwijl er andere mensen zijn die een kleinere hoeveelheid koffie in een kleinere kop willen drinken. Wij van Karakus Home begrijpen deze behoeftes en hebben daarom koffiekoppen in verschillende maten, zodat u op uw manier van uw koffie kunt genieten.

Mokken

Mokken zijn enorm populaire items voor dranken en zijn niet te missen in onze keukens en op kantoor. Naast het warm houden van warme dranken zoals koffie en thee, zijn ze ook uitdrukkingen van uw persoonlijke stijl en smaak. Bij ons kunt u terecht voor talloze verschillende mokken die passen bij uw persoonlijke stijl. 

Daarnaast zijn de mokken van Karakus Home gemaakt van materialen die langer meegaan dan wegwerpbekers die zijn gemaakt van aardewerk, glas of roestvrij staal. Dit maakt onze mokken duurzamer en beter voor het milieu. Bent u nog op zoek naar koffiekopjes of mokken? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment.

Contact

Wilt u meer te weten komen over koffiekopjes of mokken? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 010 413 09 13 of via de mail naar: info@karakushome.com. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Schiedamsevest 51, 3012 BD Rotterdam. Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatste assortiment en/of aanbiedingen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!