Bent u geïnteresseerd in een pannenset? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alles wat u nodig heeft voor in de keuken vindt u bij ons, of het nu om alledaagse gerechten gaat of het bereiden van de mooiste en lekkerste avondmaaltijden. De nodige instrumenten vindt u bij Karakus Home.


Bestel hier uw favoriete pannensets

Pannenset kopen

Een pan kan uw beste vriend of ergste vijand zijn. Maak daarom de keuze een pan of pannenset te nemen die het fijnste op uw fornuis kookt. Om een goede pan te kopen is het van belang dat de pan een goede vorm heeft en past bij het gerecht dat u van plan bent om te maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een pannenset te nemen waar alle nodige pannen in zitten.

Karakus Home heeft verschillende pannensets voor u klaarstaan. Een koekenpan, braadpan of een pan met deksel. Allemaal van de hoogste kwaliteit materialen gemaakt. Zo bent u er zeker van dat de pannen voor een hele lange tijd meegaan. Wat u ook kookt of bakt, met de pannen van Karakus Home zult u zeker slagen!

Pannenset

Pannenset aanbiedingen

Lekker koken begint altijd met goede pannen, gelukkig vindt u vandaag bij Karakus Home verschillende pannenset aanbiedingen. Pannensets van de beste kwaliteiten tegen een zeer scherpe prijs. Of u nu pannensets van 6 of 8 zoekt, profiteer snel van de pannenset aanbiedingen die wij nu hebben lopen en kook uw favoriete gerechten met een van onze goedkope pannensets van hoogste kwaliteit!

Pannenset zwart

Onze zwart set is een prachtig en modern alternatief voor traditionele pannensets die in de meeste gevallen verkrijgbaar zijn in heldere kleuren en gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Onze pannenset zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen met de moderne keuken in gedachten.

Als u uw keuken een chique en stijlvolle look wilt geven, dan is de pannenset zwart de keuze voor u. De zwarte kleur die deze pannenset heeft maakt het makkelijk te combineren met uw andere keukengerei of accessoires, dit creëert een prachtige look in uw keuken.

Inductie pannen

Vergeleken met andere soort pannensets is een inductie set speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Wat deze pannenset zo handig maakt is dat het ook compatibel is met andere soort kookplaten zoals, gas en elektrische kookplaten. Hierdoor kunt u op verschillende kookplaten gebruik maken van deze pannenset.

Contact

Wilt u meer te weten komen over ons assortiment? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 010 413 09 13 of via de mail naar: info@karakushome.com. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Schiedamsevest 51, 3012 BD Rotterdam. Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatse assortiment en/of aanbiedingen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!