Voor een semaver hoeft u niet verder te kijken dan Karakus Home. De semaver die wij in ons assortiment hebben staan gaan lang mee. Dit komt doordat ze van stevige en hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Een semaver maakt het ook gemakkelijk water warm te houden, waardoor de thee altijd even lekker is. Omdat een Semaver er decoratief uitziet is het zeker ook een mooie aanvulling aan uw thee- of eetkamerset. Als u meer informatie te weten wilt komen over een semaver, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Bestel hier uw favoriete semaver

Wat is een semaver?

Vergeleken met een normale theepot heeft een semaver een ingebouwd verwarmingselement, wat ervoor zorgt dat water op temperatuur blijft zonder het opnieuw warm te hoeven maken. Hierdoor is het gemakkelijker om van meerdere porties thee te genieten zonder het water steeds opnieuw te moeten verwarmen. Dit bespaart u moeite en tijd. Daarom is een semaver als u een theeliefhebber bent, een erg goede keuze.

Semaver bestellen

In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende semavers. Als u een semaver wilt hebben kunt u deze dus gemakkelijk bestellen in onze webshop. Bij Karakus Home hebben wij alles in huis wat betreft woonaccessoires. Zo heeft u alles onder één dak, en hoeft u niet verder te zoeken. Besteld u vandaag nog? Dan heeft u uw items de volgende dag nog in huis.

Theepot

Naast de semaver kunt u ook bij ons terecht voor theepotten. Wij hebben theepotten die van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals porselein, glas, staal en marmer. Daarbij zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Een theepot is een onmisbaar object in veel keukens en wordt vaak gebruikt om thee te zetten voor zowel uzelf als voor uw gasten. Als u interesse heeft in hoge kwaliteit theepotten dan is er geen betere winkel om naar te kijken dan Karakus Home.

Turkse theepot

Naast koffie is Turkse thee natuurlijk niet te missen in de Turkse cultuur. Voor het zetten van deze lekkere thee wordt er gebruik gemaakt van een dubbele theepot. In de onderste helft van de turkse theepot wordt water gegoten en in de bovenste helft, die iets kleiner is, wordt het gevuld met thee en gekookt water. Bent u geïnteresseerd, om op deze unieke manier van thee te genieten? Als u meer informatie te weten wilt komen over turkse theepotten telefoneer ons of bezoek onze winkel in Rotterdam.

Contact

Wilt u meer te weten komen over ons assortiment? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 010 413 09 13 of via de mail naar: info@karakushome.com. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Schiedamsevest 51, 3012 BD Rotterdam. Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatse assortiment en/of aanbiedingen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!